نشست تخصصی معاونان امور بندری و اقتصادی بنادر کشور در بوشهر
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی کشور روز پنجشنبه در این نشست اظهار کرد: هرچند سال جاری هنوز به پایان نرسیده، اما با وجود شرایط سخت و مسئولیت بنادر در تسهیل تجارت و اقتصاد، سالی موفق و پرکار برای تمامی بنادر کشور بوده است.
جلیل اسلامی افزود: در کنار فعالیتهای روزمره، اقدامات بزرگ و تأثیرگذاری در بنادر انجام شده که آثار آن سالها باقی خواهد ماند.
وی با تأکید بر اهمیت ایجاد ذهنیت نسبت به راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: توجه به راهبردها ضروری است، زیرا در کنار انجام امور روزمره، نیازمند سیاستهایی هستیم که پیوستگی و پایداری را برای مدیران مشخص کند.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: پایداری در مدیریت، به مفهوم کنترل پروژه و ابعاد مختلف آن، موضوعی بسیار مهم است که باید بهطور جدی مورد توجه قرار گیرد.
اسلامی عنوان کرد: میزان تخلیه و بارگیری که یکی از مهمترین شاخصهای ارزیابی عملکرد بنادر کشور است، امسال نسبت به سال گذشته برابر بوده و به ۲۱۱ میلیون تن رسیده است.
وی یادآور شد: در حوزه ترانزیت، رشد ۲۱ درصدی حاصل شده و در بخش کالای اساسی نیز عملکرد بنادر کشور ۲۱ میلیون تن گزارش شده است.
اسلامی افزود: در این حوزه، بنادر شهید رجایی و چابهار باید برای آمایش و نرمالسازی توزیع بار در بنادر جنوب آماده شوند.
وی اظهار کرد: باید بخشی از ۷۰ درصد حجم کاری بندر امام به بنادر شهید رجایی، چابهار و بوشهر منتقل شود تا رونق بنادر بهدرستی محقق شود.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: قراردادهای سرمایهگذاری بسیار خوبی برای بنادر منعقد شده که تلاش دستاندرکاران این حوزه شایسته قدردانی است.
اسلامی افزود: با یک تصمیم راهبردی ارزشمند، طراحی و توسعه آتی سازمان در دست بنادر است و مدل طرح جامع آینده سازمان یک مدل اقتصادی، توسعه فیزیکی، توسعه مهندسی و از نگاه فیزیکمحور به نگاه نرمافزاری است که بر اساس شناخت از بنادر، چشمانداز ۱۰ سال آینده سازمان را ترسیم میکند.
معاون سازمان بنادر و دریانوردی افزود: مشاور مادر باید راهبردهای کلان توسعه را در سطح کشور ارائه دهد که فرآیند انتخاب مشاور در حال انجام است و این تصمیم بهسرعت اجرایی و راهبردها را مشخص خواهد کرد.
اسلامی عنوان کرد: در این رویکرد، هر استان بر اساس راهبردهای کلان ارائهشده توسط مشاور مادر، اولویتهای خود را تعیین میکند که در صورت نهایی شدن این مهم، تمام سازمان بنادر و دریانوردی در فرایند توسعه بندر نقش مشارکت دارد و مانندسابق تنها تسهیلگر نخواهد بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز گفت: برگزاری نشست تخصصی معاونان امور بندری و اقتصادی بنادر کشور در بوشهر فرصتی برای بهرهگیری از دانش و تجربیات شرکتکنندگان است.
محمد شکیبینسب افزود: در این نشست تخصصی بندر بوشهر مفتخر است که میزبان این نشست با حضور مدیران و معاونان باتجربه و شایسته سازمان باشد.
انتهای پیام